Hem

AKTIVITETER

Prata med oss om just
ditt barns egna behov

Kontakt

MEDLEMSKAP

TUMBASCENEN BIO

Fritidsklubben

Om Oss

VÅRA AKTIVITETER

PÅ FALKEN HAR VI MÅNGA OLIKA AKTIVITETER SOM KAN VARA BÅDE UNDERHÅLLANDE OCH LÄRORIKA!

PINGIS

Vårt pingisbord är det senaste från Stiga som används av professionella pingisspelare. Kom och testa på, spela med en vän eller fritidsledare på Falken! Tillsammans spelar vi pingis som proffsen. Med nya och fräscha pingisrack och bollar kan du ha kul med dina vänner eller andra besökare på Falken!

BILJARD & AIRHOCKY

Med ett biljardbord kan du och dina vänner utmana varandra i en biljardmatch. Se vem som kan sätta biljardbollarna i hålen snabbast. Men var försiktig så du inte får i 8 innan du fått i alla dina bollar! På Falken har vi ibland biljardturneringar som man kan delta i och vinna goda priser!

Vårt Airhockybord är också i toppskick! Här kan du spela tillsammans med dina vänner eller fritidsledare! Tillsammans skapar vi en god miljö för alla! Välkommen att spela biljard eller air hockey med oss!

KONST & PYSSEL

Kom in till vår berömda konst & pyssel verkstad! Här kan du rita, måla, göra tvål, klippa, klistra och färglägga! Många gånger ber vi våra besökare att dekorera våra lokaler med hjälp av ert pyssel och er konst! Vi ser till att du har allt för att kunna utrycka dig med så många färger och fantasier som det bara går! Här kan du låta fantasin flöda! Välkommen till Konst & pyssel verkstaden, här är konst och fantasi i fokus!

BAKNING

Nästan varje vecka tar vi fram nya roliga bakrecept och bakar något gott tillsammans, kom med idéer så skapar vi godsaker ihop.

Tjej-gruppen

Tjej grupp är för alla som definierar sig som tjej. I ”tjej-gruppen” startar vi upp tjejgrupper med olika tema dagar utifrån era egna intressen. 
Om ni vill prata om något speciellt eller om ni vill göra någon speciell aktivitet ihop tex. 
Kom in så berättar våra ledare mer!

LANCITY

Välkommen till Lancity!
Här kan du och dina vänner spela datorspel tillsammans online eller mot varandra. Samtliga 3 datorer är sammankopplade så att alla kan tillbringa en unik tid framför datorn tillsammans! Här har vi alla senaste spel ex minecraft, fortnite rocket leauge, roblox mm. Hjärtligt välkommen in till Lancity där vi tillsammans spelar som proffs!

PLAYSTATION, X-BOX & Wii

Vi har alla dom största spelkonsolerna på Falken. Här hittar du playstation 3, X-Box och Wii och flera olika spel att njuta av. Kom och dansa loss till Let’s Dance på Wii eller utmana vännerna på fotbollsturnering i FIFA 2022 på Playstation. Fritidsledarna spelar gärna med dig (om vi har möjlighet) tveka inte på att fråga oss om en runda!