Hem

AKTIVITETER

Prata med oss om just
ditt barns egna behov

Kontakt

MEDLEMSKAP

TUMBASCENEN BIO

Fritidsklubben

Om Oss

Välkommen till Falkens Aktivitetsformulär för 10-12 år Fritidsklubb

Välkommen till Falkens Aktivitetsformulär – anmäl er nedan för varje lov

(läs all text noga)

Vi kommer givetvis även att skapa verksamhet på plats tillsammans med besökarna på Falken utöver allt man kan anmäla sig till här.

Om vi ska anordna mer spontana utflykter i närområdet så meddelar vi alltid vårdnadshavare kring detta innan och då är det alltid kostnadsfritt, dock kan vi stänga verksamheten i lokalen helt när vi åker iväg.
Kom ihåg att meddela om du får förhinder/inte kan följa med på en aktivitet.
Om du har betalat för en aktivitet så får du endast tillbaka pengarna om du meddelar detta i tid innan aktiviteten eller vid akut sjukdom.
Ring då Falkens direkt tel på 0707873898!

OBS: ENDAST MEDLEMMAR KAN ANSÖKA TILL AKTIVITETER, bli medlem först: https://falkenfritidsklubb.nu/medlemskap/

(Om ni anser att ni behöver ekonomisk hjälp med eventuella kostnader för aktiviteter/medlemskap för era barn eller har andra frågor efter denna info maila till marie@falkenfritidsklubb.nu eller ring på 073 596 89 73).

Om ni anser att erat barn inte kan delta i någon aktivitet för någon särskild anledning, se denna länk; https://falkenfritidsklubb.nu/prata-med-oss-om-just-ditt-barns-egna-behov/

När vi stänger klubben ibland på lov för att vi alla ska åka iväg på utflykt så kan ni alltid ringa andra fritidsklubbar i Botkyrka, som är närliggande och vara där om ni ej vill delta i aktiviteten på Falken (se alla kontaktuppgifter/adresser nedan); https://www.botkyrka.se/idrott-fritid–natur/oppen-fritidsverksamhet/fritidsklubbar-10-12-ar.html

Nya aktiviteter kommer att presenteras här vid nästa lov.

GÅ TILL ANMÄLNINGAR FÖR:

10-12 år Fritidsklubb

Fredag den 1 mars - BOWLING FULLBOKAT !!!!

30 apr 2024

1/3 SKA VI ÅKA OCH BOWLA I HERON CITY SAMLING BLIR I FALKEN FÖR ATT ÄTA BRUNCH, ANNARS KAN NI MÖTA OSS UTANFÖR PRESSBYRÅN KL 10:30, VI KOMMER ATT BOWLA FRÅN KL 12:00 I EN TIMMA, SÅ VI ÄR NOG TILLBAKA CA 15:30 OCH ÅKER TILLBAKA TILL FALKEN FÖR ATT FORTSÄTTA DAGEN. 

AKTIVITETEN KOMMER ATT KOSTA 50:-, DEN SOM VILL ÄTA MAT ELLER KÖPA SNACKS I HERON CITY FÅR HÄMTA FICK PENGAR, ELLER MATSÄCK VI KAN GEMENSAMT ÄTA DÄR ! ( :

BETALNINGEN SKER VIA FALKEN, VI TAR ENDAST EMOT SWISH 

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA OSS! (:

 

Onsdag den 28/2 - JUMP YARD FULLBOKAT !!!!

28 mar 2024

JUMPY YARD I NACKA, SAMLING BLIR I FALKEN FÖR DEM SOM VILL ÄTA FRUKOST MED OSS, ANNARS KAN VI MÖTAS I PRESSBYRÅN I TUMBA CENTRUM KL 11:20 OCH VI ÄR TILLBAKLA CA 17:00

OCH DET KOSTAR 200:- PER BARN. VI HAR TOTALT 10 PLATSER, IFALL DET SKULLE ÖVERSTIGA SÅ KAN VI LÖSA PLATS TILL. BETALNINGEN SKER VIA FALKEN FRITIDSKLUBB. DEN SOM BETALAR FÖRST FÅR PLATSEN, ENDAST SWISH BETALNING

NI FÅR HÄMTA FICK PENGAR FÖR KÖPA MAT/ SNACKS, ELLER MATSÄCK SÅ ÄTER VI TILLSAMMANS. 

VI KOMMER ATT ÅKA GEMENSAMT MED SOUTHSIDE FRITIDSKLUBB. 

 

FUNDERINGAR ANGÅENDE DETTA SÅ KAN NI KONTAKTA OSS (:

Måndag den 26/2 - WINTER GAME

27 mar 2024

26/2 KOMMER VI ATT ÅKA TILL WINTER GAMES SOM LIGGER I TUMBA IDROTTHUSET, VI KOMMER ATT ÄTA BRUNCH I FALKEN DÄREFTER ÅKER VI TILL WINTER GAMES. 

AKTIVITERNA ÄR GRATTIS. 

FÖR MER INFORMATION RING OSS GÄRNA (: