Hem

AKTIVITETER

Prata med oss om just
ditt barns egna behov

Kontakt

MEDLEMSKAP

TUMBASCENEN BIO

Fritidsklubben

Om Oss

 

Välkommen till Falkens Aktivitetsformulär – anmäl er nedan för varje lov

(läs all text noga)

Vi kommer givetvis även att skapa verksamhet på plats tillsammans med besökarna på Falken utöver allt man kan anmäla sig till här.

Om vi ska anordna mer spontana utflykter i närområdet så meddelar vi alltid vårdnadshavare kring detta innan och då är det alltid kostnadsfritt, dock kan vi stänga verksamheten i lokalen helt när vi åker iväg.
 
Kom ihåg att meddela om du får förhinder/inte kan följa med på en aktivitet.
Om du har betalat för en aktivitet så får du endast tillbaka pengarna om du meddelar detta i tid innan aktiviteten eller vid akut sjukdom.
Ring då Falkens direkt tel på 0707873898!

OBS: ENDAST MEDLEMMAR KAN ANSÖKA TILL AKTIVITETER, bli medlem först: https://falkenfritidsklubb.nu/medlemskap/

(Om ni anser att ni behöver ekonomisk hjälp med eventuella kostnader för aktiviteter/medlemskap för era barn eller har andra frågor efter denna info maila till marie@falkenfritidsklubb.nu eller ring på 073 596 89 73).

Om ni anser att erat barn inte kan delta i någon aktivitet för någon särskild anledning, se denna länk; https://falkenfritidsklubb.nu/prata-med-oss-om-just-ditt-barns-egna-behov/

När vi stänger klubben ibland på lov för att vi alla ska åka iväg på utflykt så kan ni alltid ringa andra fritidsklubbar i Botkyrka, som är närliggande och vara där om ni ej vill delta i aktiviteten på Falken (se alla kontaktuppgifter/adresser nedan); https://www.botkyrka.se/idrott-fritid–natur/oppen-fritidsverksamhet/fritidsklubbar-10-12-ar.html

Nya aktiviteter kommer att presenteras här vid nästa lov.

GÅ TILL ANMÄLNINGAR FÖR:

10-12 år Fritidsklubb

Finns inte några aktiviteter just nu.