Aktiviteter

ÖPPET

TIDER 13-17.00 mån-fre

(Lovdagar alltid 9-17.00)


Sommarlov 2020

U N D E R  SOMMAR L O V E T  H A R  V I  S O M  V A N L I G T  Ö P P E T  S A M T L I G A 

V A R D A G A R  KL: 13 : 0 0 - 1 7 : 0 0, V 28-33 (STÄNGT HELT V 25-27).


För anmälan till aktiviteter på sommarlovet kontakta Falkens fritidsledare, anmälan sker via blankett med vårdnashavares underskrift senast 10 juni.

Blankett finns att hämta på Falken och fås genom skolan ca 1 vecka innan skolavslutningen.


OBS: utöver dessa aktiviteter nedan så kommer vi att ha aktiviteter i verksamheten och i närområdet mestadels eftersom vi vill undvika kommunal resor i corona tider så ofta vi kan.

Vi kommer ha spontana utflykter med barnen bl.a. till badplatser vid bra väder, då kontaktar vi er vårdnashavare innan avfärd &

stänger lokalen för verksamhet.

VI ÄR NOGA MED ALL HYGIEN OCH SKICKAR HEM BARN SOM ÄR SJUKA.

Kom ihåg att meddela om du får förhinder/inte kan följa med på en aktivitet, ring Falken direkt tel på  0 7 0 - 7 8 7  3 9  8 9!


V I K T I G T  A T T  M E D D E L A  O M  D I T T  B A R N  I N T E  R E S E R 

T I L L S A M M A N S  M E D  O S S .
( V I  H A R  S L - G R U P P K O R T  F Ö R  A L L A ) .

OBS nytt datum i annan lokal- ONSDAG 17/6

Besök av ledare från "Hello World" som kommer att lära oss hur man gör sin egen hemsida genom digitaltskapande, OBS på Southside fritidsklubb, adress utbildningsvägen 2, Tumba, kl.14.00-17.00.​

Detta är en kostandsfri aktivitet, vi har 12 platser.


FREDAG 24/7-LÖRDAG 25/7

Läger övernattning i en stuga vid Flaten sjön i Orminge, "Örnboet". Vi ska ha roliga aktiviteter, laga mat och bada tillsammans.

Vi samlas kl.11.00 på adress utbildningsvägen 2, Tumba den 24/7 och vi åker gemensamt i hyrd buss med vår andra fritidsklubb Southside. Vi är åter igen på samma adress den 25/7 kl.13.00.

Ta endast med: Handduk/badkläder, sängkläder, hygienartiklar.

Denna övernattning kostar 250 kr totalt/barn, vi står för all förtäring,

vi har ca 12 platser. Ledare som åker med är Marie & Oz, tillsammans med ledare från Southside. Ni kan nå oss och era barn hela natten genom Falkens telefon. Om vi anser att någon inte sköter sig ringer vi vårdnadshavare.


ONSDAG 5/8

Vi ska åka till Lida för att klättra i deras höghöjdsbana.​ Denna aktivitet kostar 150 kr totalt/barn, vi har ca 15 platser, och vi åker gemensamt kommunalt t/r med vår andra fritidsklubb Southside. Vi samlas på Falken kl.10.00 och är återigen ca kl.16.30. Ta med egen matsäck och badkläder om det är bra väder.
När vi stänger klubben ibland på lov för att vi alla ska åka iväg på utflykt så kan ni alltid ringa andra fritidsklubbar i Botkyrka, som är närliggande och vara där om ni ej vill delta i aktiviteten på Falken (se alla kontaktuppgifter/adresser nedan); https://www.botkyrka.se/idrott-fritid--natur/oppen-fritidsverksamhet/fritidsklubbar-10-12-ar.html


Under lov och ledighet försöker vi alltid hitta på något speciellt utöver den vanliga i verksamheten efter alla barn önskemål.

Ibland blir det då extra kostnader för er familjer. Om det skulle vara så att ni inte har möjlighet, ekonomiskt att betala för ex, utflykt, så hjälper vi självklart till.

 

Skicka då ett mejl till Verksamhetschef anita.hitti@southside.nu

 

Vi arbetar självklart med sekretess.

Mvh Fritidsledarna på Falken
 

 

 


NYHET Musikstudio på Falken!


Kom in och berätta vad du vill göra i studion, skriva egna låtar eller spela in låtar du tycker om?


Inom kort ska vi starta OZs musikstudio!Copyright. All Rights Reserved