Om oss

VÄLKOMNA TILL FALKEN

Falken invigdes hösten 2018 och är en helt nyöppnad fritidsklubb för barn mellan 10-12 år i främst Kassmyra och Broängen området.

Botkyrka kommun ger varje år bidrag till Byggnadsföreningen Heijmdal som i regi av verksamhetschef Anita Hiitti driver klubben tillsammans med fritidsledare. 


Varje dag kan barnen möta Victor, Evelina och Sevdar som alla brinner för att skapa fin och meningsfull fritid för alla Falkens besökare.


Falken är en öppen mötesplats där barnen har möjlighet att umgås och träffa trygga vuxna, få hjälp med läxor, träffa nya vänner, skapa projekt och konst men även se på film i storarummet, spela spel såsom biljard, pingis, fuzboll, tv-spel, och sällskapsspel. 


Vi har även musikprofil och ska starta upp piano kurser och Dj-kurser under våren 2019, våra besökarna har visat intresse för just detta och vi har utbildad och kunnig personal i dessa områden och kan därför erbjuda detta till alla våra besökare kostnadsfritt.


Utöver detta anordnar vi utflykter för våra besökare främst på loven, där vi antingen åker iväg i en liten eller större grupp tillsammans med andra fritidsklubbar i Botkyrka kommun. Dessa utflykter har ibland en avgift.


Barnen som besöker Falken är antingen medlemmar och kan då delta i alla våra aktiviteter eller så kommer dom som icke medlemmar och umgås och fikar.

Falken jobbar hela tiden med likabehandling för att skapa trygghet och struktur, därför är alla på Falken delaktiga i alla trivselregler som sätts upp, så dom följs av alla.

ÖPPET

TIDER 13-17.00 mån-fre

(Lovdagar alltid 9-17.00)


OM OSS

Best Books of the Year

Copyright. All Rights Reserved